«МТС Україна» та WhatsApp запустили послугу WhatsApp Unlim

Український оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» і WhatsApp повідомляють про запуск послуги WhatsApp Unlim, завдяки якій абоненти МТС Передоплата зможуть спілкуватися в месенджері WhatsApp без плати за трафік.

«МТС Україна» пропонує користувачам мобільного інтернету безлімітний доступ для спілкування зі смартфонів в WhatsApp – одному з найпопулярніших мобільних додатків для відправки текстових повідомлень, зображень, відео і аудіо.

Завдяки послузі абоненти передплачених тарифів оператора отримують безлімітний обмін повідомленнями без плати за мегабайти в одному з найпопулярніших месенджерів всього за 30 копійок на день, що вдвічі дешевше одного стандартного SMS-повідомлення.

Послуга доступна для всіх абонентів МТС Передплата. Підключити послугу можна самостійно, набравши USSD команду *101*335#. Підключення послуги – безкоштовне, термін дії послуги необмежений.

WhatsApp Messenger – це крос-платформенний додаток для смартфонів, що дозволяє користувачам обмінюватися повідомленнями і здійснювати голосові дзвінки. Додаток доступний для iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone і Nokia. Компанія WhatsApp Inc., яка створила месенджер, заснована Яном Кумом і Брауном Економ в 2009 році. З жовтня 2014 року компанія належить Facebook Inc. Число щомісячних активних користувачів WhatsApp перевищує 900 мільйонів по всьому світі. Раніше цього року WhatsApp представив web-версію сервісу, а також функцію голосових дзвінків.

Детальний опис послуги є на сайті «МТС Україна» за посиланням http://www.mts.ua/ua/internet/smartphone/prepayment/whatsapp-s-besplatnym-mobilnym-trafikom/.